ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H Gsafe δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα gsafe.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.
 
Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα μας  και τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς.  Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.
 
 

ΓΕΝΙΚΑ

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν τον αριθμό επισκεψιμότητάς της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία μας . Η gsafe.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με αυτή, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.
 
 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η gsafe.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα της έτσι ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στη gsafe.gr.
 
 

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η gsafe.gr συλλέγει τρεις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από τη gsafe.gr, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς.. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Η gsafe.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία, (iv) ειδικές προσφορές της εταιρείας.
 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η gsafe.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Η gsafe.gr  έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.
 
 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Συνεχώς η gsafe.gr επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα της, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ-ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
 
Οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει με Courier Center.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 50.00€ και άνω.
Για παραγγελίες έως 50.00€ το κόστος των μεταφορικών είναι 4.00€. 

 

Κύριο μέλημα της εταιρείας μας αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της.  Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.  Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός της Ελλάδας είναι 3-5εργάσιμες μέρες.

 

Σε περίπτωση που κάποιο είδος δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

Η εταιρεία Gsafe προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για την μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας

1.  Με Αντικαταβολή μετρητοίς:

     Θα πληρώσετε κατά την  παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Κόστος αντικαταβολής 2.00€.

2.  Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

     Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.  Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας παραμένει σε κατάσταση αναμονής, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα του λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) Αριθμός Λογαριασμού: 5153 104211274 ΙΒΑΝ: GR 93 0172 1530 0051 5310 4211 274 Oνομα: Γεωργιάδη Γεωργία (EUROBANK) Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0213 57 0201265478 ΙΒΑΝ: GR 4902 6021 3000 0570 2012 65478 Oνομα: Γεωργιάδη Γεωργία (ALPHA BANK) Αριθμός Λογαριασμού: 233 00 2002 025225 ΙΒΑΝ: GR 03 0140 2330 2330 0200 2025 225 Oνομα: Γεωργιάδη Γεωργία (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΨΕΩΣ) Αριθμός Λογαριασμού: 488 009 406 44 IBAN: GR 02 0110 4880 0000 4880 0940 644 Oνομα: Γεωργιάδη Γεωργία


3. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA / MASTERCARD / DINERS:

 Όλες οι επιστροφές των ειδών ένδυσης και υπόδησης γίνονται πάντα κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

 Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

 

Τα έξοδα της πρώτης επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία μας, ενώ τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας αντικατάστασης επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής  τα έξοδα της παραγγελίας αντικατάστασης επιβαρύνουν επίσης την εταιρεία μας.